Post Top Ad

6:14 AM

fleur's acne soap sabun pencerah kulit dari ekstrak herba rawat kulit berjerawat pori pori terbuka tompok hitam warna tak sekata

by , in
Assalamualaikum.. hello pretty girls.. all you need is love, hug & kisses.. 

lama betul rasanya i tak menulis kat blog ni. nanti kalo u all terjumpa ayat-ayat yg agak pelik atau kedengaran songsang, i harap u all maafkan i sebab dah lama sangat tak menulis kan.. otak lemau, jari lemau, semua pun lemau.. ye la.. ye la.. i nak story la ni..

sebenarnya i terbeli sabun ni minggu lepas sebab nak bagi sara mencuba, sebab saban bulan anak dara i akan panik lain macam sebab diserang oleh kemunculan jarawat yg agak banyak di kawasan dahinya itu. alhamdulillah kawasan-kawasan lain seperti pipi, hidung & dagu sentiasa bebas dari serangan jerawat itu, tiada masalah serius..

 
135G -Acne Soap with Herbal Extracts Fleur's- Pakistan
Normal Price SM RM35 / SS RM38
Best Buy SM RM30 / SS RM33
---------- termasuk pos laju ----------
updated 12/01/2013 ( Out of Stock! )
( rujuk ruang left-sidebar utk mengetahui harga Special Offer terkini )
( jika Special Offer telah tamat, sentiasa guna harga Best Buy )

sebelum ni, i bagi sara guna sabun lavender hemani, kesannya sangat baik, jerawat pasir di bahagian dahi dia dah hilang. cuma ada sikit kesan merah-merah. jerawat pasir ni hanya tumbuh berkeliaran jika dia berpeluh berlebihan terutamanya semasa aktiviti ko-kurikulum & PJ di sekolah (ayat ni sara yg ajar).

skang ni, ada spesis jerawat baru yg agak besar & kemerahan akan muncul di kawasan dahinya itu, iaitu ketika dia bla bla pok pek pok pek (biasa la kan.. anak dara kan..) so i bagi sara cuba sabun fleur's acne soap with herbal extracts ni. kesannya? syukur.. jerawat makin mengecut, tinggal lagi dua biji jerawat yg agak degil di tengah-tengah kening, insyallah akan susut & menghilang dalam masa beberapa hari lagi. i minta sara supaya bersabar walaupun i sendiri rasa macam tak sabar2 nak tengok jerawat tu hilang. skang i perlu bersabar bersama sara.

Kebaikan Fleur's Acne Soap with Herbal Extracts :- 
i tulis english eih? skang ni i tak berapa rajin nak menterjemah, tambahan plak kamus longman kesayangan i tu dah koyak rabak. nanti bila i rajin i tolong terjemah ye.. ye? terimakasih..
  • containing herbal extracts with high content of vitamin E, this soap is a natural skin cleanser with a non-drying effect that washes away impurities & dirt.
  • it is specially formulated to provide a gentle & effective care for skin problems such as impurities (tanda-tanda cela), pimples (jerawat) & dilated pores (pori-pori terbuka).
  • in addition, its formula ensures that it also reduces acne, brown & blemished freckles to give you a clear & glowing complexion.
How to use :-
  • rinse your skin with water. gently massage soap on your skin then rinse off thoroughly. pet dry, then follow with toning & moisturizing. to be used twice a day on a daily basis (morning & night).
Ingredients :-
  • sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua, fragrance, glycerin, vitamin E, EDTA (antioxidant) & herbal extracts. 
Thank you for reading.. like !

Post Top Ad

Instagram Majestic Persona

My Instagram