Follow My Instagram

Organic Homemade Coffee Cinnamon Body Scrub Kulit Lembut Tegang Licin Lembap Cerah Buang Selulit Kesan Regangan Parut


body scrub adalah top regimen penjagaan kecantikan yg wajib diutamakan oleh setiap wanita. kenapa body scrub sangat penting? sebab aktiviti menggosok-gosok kulit badan dengan tekanan biji-biji halus ke atas permukaan kulit akan melancarkan edaran darah. maka setiap kali lepas skrub badan, kulit akan nampak ala-ala kemerahan, segar & berseri, yes? bukan saja mencantikkan kulit badan, malah seri akan naik ke muka. aktiviti skrub juga mampu menegangkan kulit, meratakan kedutan, mengurangkan stretch marks, menghakis sel-sel mati & menggalakkan sel-sel baru tumbuh dengan cepat, menjadikan kulit kelihatan hidup! alive, i tell u.. percaya lah..

Manfaat Kesihatan Biji Chia Seeds Resepi Jus Minuman Pembekal Tenaga Sesuai Diminum Sebelum Jogging Atau Bersenam


gambar atas, ehsan bobsredmill.com. as i know, it's called chia seeds. other people affirm that it's just a different name of biji selasih. actually, they are different. why do i say chia seeds & biji selasih are two different things? sebab i nampak perbezaannya. kalau u all rendam biji selasih, lama-lama u akan nampak bahagian dalam yg warna hitam tu akan kelihatan nyata hitam sehitam-hitamnya. on the other hand, walau selama mana pun chia seeds direndam, bahagian dalam tu tetap berwarna kelabu asap, never turn to black.. tak ketara sangat pun, maka ramai yg anggap mereka serupa. tapi i tak kisah.. so, tiada sengketa antara kita, ok?

Misi Mencari Compact Powder Bedak Padat Original Murah Berkesan Berbaloi Kulit Muka Jadi Gebu Macam Telur Rebus Berjaya

i ni bukan jenis suka pakai bedak kat muka sebab i tak berapa mahir pakai bedak. memang ada sejarah pahit masa pakai bedak tu. dulu-dulu asal pakai bedak je kulit i mesti bercampuk-campuk, bila berpeluh nampak macam kena simbah tepung gomak (gomak tu sejenis kuih yg sangat sedap!) serius memang tak reti.. sebab tu lepas pakai foundation, i biar je muka i tanpa bedak. masalahnya bila tak pakai bedak, jumpa kawan-kawan, dorang cakap muka i shiny, berkilat-kilat macam.. aih! i pun tak tau nak cakap macam apa, tapi dorang cakap berminyak & berkilat la.. paham ker? ngee..

Minum 3 Hingga 6 Cawan Nettle Tea Sehari Mampu Sembuhkan Semua Masalah Jerawat Juga Rawat Sakit Buah Pinggang


tertekan? kecewa & kompius kerana diselubungi masalah jerawat? jerawat pasir, jerawat besar kemerahan atau bengkak, bernanah, jerawat masa bulan mengambang atau apa-apa jenis jerawat sekalipun! percaya lah masih ada harapan utk sembuh sepenuhnya.. anyway, next time if u jumpa nettle tea di mana-mana, jangan lupa rembat secepat mungkin & amalkan setiap hari - ia mampu mencegah, merawat & menyembuh masalah jerawat secara total.

Klorofil Mulberi Minuman Tenaga Mengoksigenkan Membersih Mengalkali Membina Semula Meremajakan Menyahbau

ini minuman klorofil yg i suka, antara produk cosway yg i ambil setiap hari. i tak kisah kalau u all tak kenal atau tak suka produk cosway tapi i suka yg ni.. memang produk ni bagus utk cuci darah & detoks badan. senang je nak cerita pasal kebaikan & manfaat produk ni sebab ada katelog. so, i salin semula ye.. u all baca je.. semudah itu.. tapi yg penting produk ni memang bagus! maaf, i suka guna huruf kecil skang ni, pastikan u all nampak di mana noktah berakhir, ok?

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts