Sabun Vitamin ACE Collagen Beauty Soap Berkesan Membersih Melembap Memelihara Kulit Dari Pencemaran Bahaya Alat Kosmetik


Actually, dengan lambakan produk pencuci muka di pasaran dengan pelbagai jenama yg hebat-hebat belaka, kita seakan tenggelam untuk membuat pilihan, setuju? I pun ikut tenggelam timbul, lemas memilih. Sekejap beli ini, sekejap beli itu, beli lagi & lagi, sampai ada rak khusus di rumah yg menempatkan koleksi sabun muka.. hehe.. i suka tengok sabun, comel-comel packaging nya, bagus-bagus belaka fungsi.. mana makcik Yatt tak tergoda ye? erk? tapi itu dulu ye..

Rutin Penjagaan Kulit Lengkap Menjana Kulit Bersih Segar Cantik Berseri Membersih Melulur Menyegar Melembap Melindung Menyubur

in order to keep your face looking as youthful as possible, you need to exercise a proper skin care routine, ok? sistem penjagaan kulit yg baik merangkumi aktiviti pre-cleansing, cleansing, exfoliating, toning, moisturizing, protecting & nourishing.

Produk Kecantikan Organik Homemade EmbrazeMe 100% Bebas Kimia Tanpa Pengawet Pewarna Sintetik Resepi Unik Semulajadi Selamat


i tak kan berpatah balik.. sekali i melangkah, penamatnya ialah di puncak sesuatu yg baik, yg memberi kesan pemulihan positif & mampu menyelesaikan masalah ramai orang harus disebarluaskan secepat mungkin kerana i mahu semua orang lain berbahagia & merasa sempurna secepat mungkin.. apakah dengan keadaan kulit yg berjerawat, parut kehitaman berlubang & penuh cela itu tidak mengganggu-gugat tahap keyakinan u untuk berdepan dengan orang ramai barang sedikit pun? jika tidak, EmbrazeMe bukan utk u..

How Do I Begin - Introducing EmbrazeMe Beauty Skin Care Formula Inspired By Yatt Lateef - Safe Pure Original Unique


my mission is on the move.. EmbrazeMe Beauty Spirit Organic Homemade Skin Care inspired by Yatt Lateef is in a process of Re-branding & Re-labeling.. mula dijual pada rakan-rakan facebook secara kecil-kecilan bermula julai 2013 hingga sekarang. jualan terkumpul sepanjang 7 bulan ini ialah rm39,000. walaupun hasil jualan tak sebanyak mana, tapi ia merupakan satu pencapaian yg agak luarbiasa buat seorang insan kecil & comel macam i (sila positif ye..) congratulations to me.. alhamdulillah..

Resepi Kopi Kecantikan Mineral Garam Buluh Buang Toksik Kurus Tambah Tenaga Kekal Sihat Cergas Seri Wajah Awet Muda


sungguh sudah sekian lama i tak ber-blogging kan? i tau u all rindu kat i kan? hehe.. rindu la tew.. malu nak ngaku tew ^_^ ok, insyallah, mulai hari ini i akan usaha sehabis maksima untuk sentiasa memberikan input terbaru dlm blog ni.. i rasa i nak mula story pasal banyak benda lah.. mungkin nak sentuh sikit-sikit pasal motivasi, kisah kehidupan i ke, boleh? nak cerita juga tentang lain-lain ilmu & pengalaman, pasal apa-apa saje yg boleh menyuntik semangat setiakawan we all together.. tak faham tak pe..

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts