Handmade Herbal Soap Sabun Herba Membersih Sambil Melembap Mencantik Melembut Menghalus Memelihara Mencerah Warna Kulit


Kebaikan sabun rumusan herba asli Hemani mencantik, melembut, menghalus & mencerah warna kulit. Boleh guna hingga 3kali sehari tanpa mengeringkan kulit. Cara penggunaan yg betul ialah begini.. lepas u all gosok-gosok bueh sabun ke kulit muka kan, terus bilas hingga bersih ye. Jangan biar bueh sabun tu lama-lama kat muka.. kalau u all berminat nak biar bueh sabun lama-lama kat muka macam guna sabun Eumora tu, u all kena guna sabun Dogaci.. ha! sabun Dogaci tu memang 100% lembut & selamat sebab formulasi 100% minyak organik zaitun, laurel & aprikot.. faham kan? terimakasih..

kapsul serbuk biji delima asli natural pomegranate seed powder produk super hebat utk wanita anggun

Assalamualaikum.. hello pretty girls.. all you need is love, hugs & kisses..

hai sayang-sayang semua..

(¯`v´¯)☼*¨*•*¨*☼
 `*.¸.*.ღ  i dah lama jual produk serbuk biji delima ni & terimakasih berjuta-juta-juta kali utk u all yg sudi beli ngan i walaupun i tak masukkan kebaikan & khasiatnya ke dalam blog ni.. bila ada je orang tanya 'yatt produk apa yg bagus utk sihat cantik muda anggun menawan?' macam mana i nak jawab? sebab semua produk yg i jual ni bagus-bagus belaka, tidak ada yg tidak bagus melainkan bagus-bagus belaka lah.. ekeke! tapi di saat-saat menghampiri tahun baru 2013 ni, orang harus belanja besar utk anak-anak sekolah kan? bajet sudah lari mae.. so, ramai yg nak satu produk utk mengatasi semua masalah kesihatan & kecantikan mereka.. maka i suggest u all cuba kapsul serbuk biji delima ni.. kenapa? baca bawah.. keterangan tu simple je tapi power pe.. hmmm??

 
60Capsules -Kapsul Biji Delima Avicenna- Turkey
Normal Price SM RM58 / SS RM61
Best Buy SM RM55 / SS RM58
---------- termasuk pos laju ----------
( rujuk ruang left-sidebar utk mengetahui harga Special Offer terkini ) 
( jika Special Offer telah tamat, sentiasa guna harga Best Buy )

(Serbuk biji delima Avicenna dari Turkey) - pemakanan kesihatan lengkap utk menjaga & meningkatkan tahap kesihatan, di samping mencantikkan kulit dari dalam. melalui pengalaman i sendiri, kapsul serbuk biji delima ni berjaya mengeringkan jerawat dlm masa seminggu. sangat mustajab menghilangkan keputihan & kegatalan di bahagian vagina! membuang toksin, melancarkan aliran darah & oksigen, menjaga sel-sel dlm tubuh, awet muda, kulit berseri. for me, this is a must have health & beauty product for everyone. it's perfectly complete! 

produk serbuk biji delima ni ni lebih kurang tahap power dengan minyak biji delima tu tapi yg ni lebih senang dimakan, selit dalam mulut, teguk segelas air, alhamdulillah selesai.. utk minyak biji delima tu, u all kena buat minuman panas, pastu titis 7 titik minyak, kacau-kacau, minum, bila telan rasa minyak la.. ramai yg alahan dengan bau & rasa minyak kan? kan? tapi kalo u all boleh tahan telan minyak tu, tak pe la, u all beli je la yg jenis minyak (adoi.. apa ni.. ulang-ulang benda yg sama je..) susah nak ringkaskan cerita tau!.. u all beli la yg kapsul ni, senang cite..

Thank you for reading.. like !

teh herba campuran pelangsing badan yg wangi sedap betul rasanya menurunkan berat badan secara sihat tiada cirit birit ye

assalamualaikum.. hello pretty girls.. all you need is love, hugs & kisses..

hai sayang-sayang semua..

(¯`v´¯)☼*¨*•*¨*☼
 `*.¸.*.ღ ni i nak umumkan produk baru tiba dari turkey - mixed herbal slimming tea - ni la teh herba campuran pelangsing badan yg wangi & sedap, tak kelat, tak pahit, tak busuk, tak masam, sedap betul rasanya.. campuran jintan manis, senna, raspberry, birch, nettle, buckthorn, apricot-peach-orange flower, juniper, yarrow, elder, apricot granules & L-carnitine.. sebab tu bau wangi, ok?


  
40Sachets -Mixed Herbal Slimming Tea Shiffa- Turkey 
Normal Price SM RM45 / SS RM48 
Best Buy SM RM40 / SS RM43
---------- termasuk pos laju ----------
( rujuk ruang left-sidebar utk mengetahui harga Special Offer terkini )
( jika Special Offer telah tamat, sentiasa guna harga Best Buy )

adakah u all teruja melihat ramuan herba campuran yg disenarai-lavender-kan itu? ye, i pun teruja beb! ok i nak jawab dulu terhadap soalan-soalan yg bakal ditanya oleh u all sebaik saje u all baca artikel ni..

 
soalan 1: minum ni ada slalu ke tandas tak? (soalan paling popular ni..)

jawapan 1: pengalaman i sendiri - tak selalu ke tandas pun! bila tiba waktu yg ditaqdirkan, u all akan ke tandas & membuang sekali das, tak perlu ulang-alik ke tandas atau bertapa di tepi pintu tandas, ok? next question..

soalan 2: teh ni pahit tak? (dia tanya sebab dia tak baca perenggan pertama..)
jawapan 2: kan dah tulis kat atas tu - tak pahit, tak kelat, tak busuk, tak masam - semestinya wangi & sedap, ok? next question..

soalan 3: ibu yg menyusu badan atau hamil boleh minum tak?
jawapan 3: tiada kajian lengkap yg menunjukkan kesan pengambilan herba-herba dlm teh ini terhadap ibu menyusu & hamil. cuma diingatkan pengambilan yg berlebihan boleh memudaratkan badan, maka harus lah diambil secara sederhana.

soalan 4: macam mana cara minum? bila elok minum? berapa kali minum?
jawapan 4: macam biasa, rendam 1 uncang teh herba dlm secawan air panas, biarkan 5 minit, lepas tu minum pelan-pelan. elok minum selepas makan tengahari atau makan malam, 1-2 kali sehari, ok?

soalan 5: akak.. 40uncang 40ringgit? tak boleh murah sket lagi ke?
jawapan 5: hik! don't worry, tunggu i buat special offer ye.. 

Any other question? please ask & i will answer if i know..

Thank you for reading.. Be the first to like !

sabun dogaci tanah liat clay apikot apricot pakdefni zaitun laurel 100% natural organik soap utk pencinta natural beauty


asssalamualaikum.. hello pretty girls.. all you need is love, hugs & kisses..


Sabun Dogaci dirumus dari 100% minyak organik yg diproses secara mampatan-sejuk, sangat lembut & anti-alahan menjadikannya sesuai utk semua golongan semua usia termasuk kanak-kanak & bayi!

1Bar -Sabun Organik Dagaci/Pakdefne- Turkey
Normal Price SM RM30 / SS RM33
Best Buy SM RM25 / SS RM25
---------- termasuk pos laju ----------
( rujuk ruang left-sidebar utk mengetahui harga Special Offer terkini )
( jika Special Offer telah tamat, sentiasa guna harga Best Buy )

Pure Apricot Soap Sabun aprikot disyorkan utk merawat masalah kulit kering, alahan kemerahan, garis regangan (selepas kehamilan) & kesan terbakar matahari. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk yg sensitif & berminyak. Membersih dgn lembut hingga ke pori-pori, merawat kulit mengelupas & melembap serta menghilangkan jerawat. Juga sesuai dijadikan syampu utk rambut kering & bercabang.

  
Clay Apricot Olive Soap Sabun tanah liat diadun bersama minyak aprikot & minyak zaitun - sangat digalakkan utk mereka yg mengalami masalah jerawat kronik & kes jerawat yg tumbuh di tempat yg sama setelah jerawat itu surut, paham kan? Mengawal kulit berminyak & memulih kesan parut. Tidak sesuai utk kulit kering & mengelupas. Elak penggunaan jika kulit ada luka & melecet. Selamat dijadikan syampu utk mengatasi masalah gatal-gatal kulit kepala akibat kelemumur yg tebal & berkuping!

 
Pure Olive Oil Soap Sabun minyak zaitun & laurel organik, sungguh lembut. Sesuai utk para remaja yg ingin menjaga & mengekalkan kecantikan kulit. Paling serasi utk kulit normal higga kering. Menjadikan kulit lembut, halus, bebas-cela & licin. Juga sesuai dijadikan mandian bayi utk mencegah & merawat ruam rampin. Juga digalakkan sebagai syampu rambut utk warga dewasa.
 
Thank you for reading.. Like!

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts