9 Ekstra Sebab Kenapa Perapi Bibir Lippylicious Harus Menjadi Pilihan - Penjagaan Rawatan Bibir Yg Unik Versatile Multi Purpose

Wednesday, November 12, 2014


sekarang, budak2 sekolah menengah pun dah pandai ber-lip-balm ke sekolah, nak jaga bibir kata mereka. wow ^_^ (dah remaja kan..) i'm impressed.. ada banyak jenama produk penjagaan & rawatan bibir di pasaran yg ternyata bagus2 belaka, macam2 perisa ada. tapi ramai juga yg masih belum berpuashati sepenuhnya & ramai yg masih hampa dgn kesannya yg tak seberapa, including me. well..¿ perlukah u all berputus asa¿ please, don't..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jus Kunyit Lemon Madu Minuman Detoks Harian Awet Muda Tona Kulit Sekata Rawat Jerawat Menyerikan Wajah Menyihatkan Rahim

Saturday, September 6, 2014


sebelum i bagi resepi jus kunyit lemon madu yg mudah disediakan & terlajak power ini, elok lah kita ketahui dulu sebahagian dari manfaat kesihatan & kecantikan bahan2 utama jus anggun ini. sumber organik yg diperlukan ialah kunyit hidup atau serbuk kunyit organik, lemon, madu & air masak. here we go..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Buat Sendiri Minyak Zaitun Perisa Lemon Enak Lazat Berkhasiat Penyedap Masakan Sihat Semulajadi Menyelerakan

Thursday, August 21, 2014


tak payah muqaddimah panjang2 ye.. baca tajuk je u all dah faham keseluruhan cerita.. ok.. i cuma nak bagitau cara2 buat sendiri minyak zaitun perisa lemon yg enak & berkhasiat. asalkan u ada dapur & bahan2 yg diperlukan, u are good to go.. utk u all yg nak amalkan pemakanan bubur oatmeal yg sedap & menyelerakan sambil menguruskan badan, klik link di bawah, follow aje..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Guna Bamboo Salt Garam Buluh Pudarkan Parut Jerawat Haluskan Pori-Pori Melangsing Pipi Membersih Kulit Melancar Aliran Darah

Tuesday, July 15, 2014


i percaya sebahagian besar dari u all dah tahu serba banyak tentang khasiat garam buluh utk kecantikan & kesihatan semulajadi. betul? garam buluh merupakan sejenis anti-oksida yg berkuasa tinggi, mengandungi 76 elemen mineral & mineral sureh yg sedia membantu membersihkan tubuh badan luaran & dalaman serta berupaya memulihkan sel-sel badan yg telah rosak & membantu nyah-toksik dgn berkesan utk melancarkan regenerasi sel-sel dlm badan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Formula Kecantikan Organik EmbrazeMe 100% Bebas Kimia Dibuat Secara Homemade Berjaya Merawat Pelbagai Masalah Kulit Serius Kronik

Thursday, June 26, 2014


my first attempt on organic homemade beauty formula was vitamin C20 beauty serum. masa tu i buat utk rawat masalah kulit sendiri tanpa niat nak jual atau buat bisnes. formula asal sangat simple, hanya guna vitamin c powder & rose water, kacau2 & tampal pd kulit muka yg sudah tidak bermaya lagi. dlm hati, tawakkal aje la..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kebaikan Vitamin C20 Beauty Serum Rawat Masalah Pori-Pori Sunburned Ekzema Parut Jerawat Kutil Jeragat Kedut Bibir Lebam Kulit Kering Rosak

Sunday, June 22, 2014


why our EmbrazeMe Vitamin C20 Beauty Serum is so EXCLUSIVE & SPECIAL ?

Manfaat / Benefits of Vitamin C20 Beauty Serum
Dirumus khas secara homemade, penuh dengan kebaikan sumber organik yg terbukti berkesan utk merawat & mengatasi masalah kulit seperti pori-pori terbuka, sunburned, ekzema, kesan parut hitam, jerawat, kutil-kutil halus, jeragat, kedut, bibir kehitaman / lebam, sel kulit rosak, kulit kering.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kebaikan Bamboo Salt Repair Toner Detoks Luaran Yg Terbukti Berkesan Menyegar Memelihara Memulih Sel Kulit

Friday, June 6, 2014


why our EmbrazeMe Bamboo Salt Repair Toner is so EXCLUSIVE & SPECIAL ?
kehadiran garam buluh dlm formula penyegar kulit EmbrazeMe merupakan antara rahsia kecantikan terulung wanita Korea yg diamalkan lebih dari 1000 tahun lalu. jom kita cungkil rahsia & kebaikan garam buluh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kebaikan Tea Tree Oil Anti-Kulat Anti-Septik Anti-Bakteria Halang Jangkitan Kuman Sembuh Jerawat Ekzema Kulit Cedera Sunburned

Monday, May 26, 2014


hari ini, kita boleh jumpa tea tree oil dlm kebanyakan produk penjagaan kecantikan muka, badan & rambut serta bedak & deodorant. ia berpotensi besar dlm memperbaiki keadaan kulit seseorang termasuk merawat jerawat, psoriasis, eczema & lain-lain masalah kulit . tea tree oil juga digunakan utk ubat mulut berbau, kelemumur & jangkitan kuman pd bahagian intim wanita & lelaki.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Get Notified, Subscribe

About Me

hello.. this is Yatt, 44. authentic, healthy, funny! happiest mom with 3 super kids - sara, sufi, saiful.

i'm overwhelmed with gratitude for all the blessings that keep coming my way. HOPE is my dictionary, LOVE is my DNA. i expect MIRACLES & i open to the flow of great abundance in all areas of my LIFE. thank you for reading. vamos!

Contact Me


017.200.1820 / 011.2125.6166

embrazeme@gmail.com


About EmbrazeMe

Formula Kecantikan Homemade

Menyelesaikan masalah parut kedut kusam kendur sunburn tanpa kesan negatif yg memudaratkan.

Organic homemade skin care. Kulit cantik cerah bebas jerawat halus licin gebu anjal. Rawat masalah jerawat jeragat pori-pori. Rahsia kulit sihat awet muda. Natural Beauty Recipes inspired by the Homemade Beauty Expert.

Vision & Mission

EmbrazeMe Homemade Beauty

We are committed in developing & providing the most luxurious organic homemade skincare that everyone can see & feel the result without any worry of dangerous chemicals that may damage their skin in the future. We assure that our beauty formula is 100% homemade, well served organically & can be eaten safely.

Like Yatt Lateef

Like EmbrazeMe

Weight Loss Tips & Beauty Recipes

Siapa Kata Nak CANTIK Harus MAHAL ?

Japanese Green Tea + Lime Juice
<> Buat secawan teh hijau Jepun (ada dijual di kedai organik).
<> Masukkan jus dari perahan sebiji limau nipis, kacau & minum ketika masih suam.
<> Amalkan 3 kali sehari - pagi, tengahari & malam.

DIY Homemade Beauty

Sweet Darlings

Thank You For Visiting..

Google+ Followers

Contact Form

Name

Email *

Message *