Rujuk Ruang Left-Sidebar Untuk Mengetahui Harga Special Offer Terkini
Jika Special Offer Telah Tamat, Sila Guna Harga BEST BUY

Testimoni & Review - Kenali Wajah Gembira Baca Perasaan Mereka Setelah Menggunakan Produk Kecantikan Homemade EmbrazeMe

Friday, February 27, 2015

Happy face with SBBL Medium Pink - SBBL Dijadikan Alas Bedak, Menambah Pesona Kecantikan Bila Bersolek Sederhana. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miracle Treatment Cream - Formula Krim Rawatan Pemulihan & Pembaharuan Sel Kulit Terhebat Masa Kini Semestinya Organic & Homemade

Saturday, February 21, 2015


MTC = Miracle Treatment Cream merupakan formula krim eksklusif terbaru dlm rangkaian penjagaan kecantikan EmbrazeMe organic homemade skin care. i telah agihkan sample MTC kpd semua agen2 EM = EmbrazeMe & pelanggan2 setia EM secara percuma utk mendapatkan maklumbalas positif & negatif sebelum mengambil keputusan menjualnya di pasaran pelanggan seluruh Malaysia.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunblock Blemish Lotion Daily Protector Bedak Asas Cecair Tidak Melekit Mudah Rata Dwi Fungsi Kulit Cerah Lembut Halus Gebu Tanpa Bedak dan Solekan Tebal Lagi

Tuesday, February 10, 2015


alhamdulillah.. akhirnya berkat sokongan padu keluarga & rakan2 serta semangat yg sentiasa memuncak, i berjaya siapkan my exclusive project on a new organic homemade beauty formula, foundation with spf30++ yg ditunggu-tunggu sejak Disember 2014. satu-satunya bedak asas berpelindung matahari terulung di Malaysia yg boleh dijadikan masker & dibawa tidur kerana ia bebas dari segala jenis bahan kimia yg pelik2.. kenapa i sanggup bergadai masa, wang & tenaga utk buat sendiri bedak asas ini?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lippylicious Lip Care & Repair - 9 Ekstra Sebab Kenapa Perapi Bibir Ini Harus Menjadi Pilihan - Unik Versatile Pelbagai Fungsi

Wednesday, November 12, 2014


sekarang, budak2 sekolah menengah pun dah pandai ber-lip-balm ke sekolah, nak jaga bibir kata mereka. wow ^_^ (dah remaja kan..) i'm impressed.. ada banyak jenama produk penjagaan & rawatan bibir di pasaran yg ternyata bagus2 belaka, macam2 perisa ada. tapi ramai juga yg masih belum berpuashati sepenuhnya & ramai yg masih hampa dgn kesannya yg tak seberapa, including me. well..¿ perlukah u all berputus asa¿ please, don't..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jus Kunyit Lemon Madu Minuman Detoks Harian Awet Muda Tona Kulit Sekata Rawat Jerawat Menyerikan Wajah Menyihatkan Rahim

Saturday, September 6, 2014


sebelum i bagi resepi jus kunyit lemon madu yg mudah disediakan & terlajak power ini, elok lah kita ketahui dulu sebahagian dari manfaat kesihatan & kecantikan bahan2 utama jus anggun ini. sumber organik yg diperlukan ialah kunyit hidup atau serbuk kunyit organik, lemon, madu & air masak. here we go..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Buat Sendiri Minyak Zaitun Perisa Lemon Enak Lazat Berkhasiat Penyedap Masakan Sihat Semulajadi Menyelerakan

Thursday, August 21, 2014


tak payah muqaddimah panjang2 ye.. baca tajuk je u all dah faham keseluruhan cerita.. ok.. i cuma nak bagitau cara2 buat sendiri minyak zaitun perisa lemon yg enak & berkhasiat. asalkan u ada dapur & bahan2 yg diperlukan, u are good to go.. utk u all yg nak amalkan pemakanan bubur oatmeal yg sedap & menyelerakan sambil menguruskan badan, klik link di bawah, follow aje..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Guna Bamboo Salt Garam Buluh Pudarkan Parut Jerawat Haluskan Pori-Pori Melangsing Pipi Membersih Kulit Melancar Aliran Darah

Tuesday, July 15, 2014


i percaya sebahagian besar dari u all dah tahu serba banyak tentang khasiat garam buluh utk kecantikan & kesihatan semulajadi. betul? garam buluh merupakan sejenis anti-oksida yg berkuasa tinggi, mengandungi 76 elemen mineral & mineral sureh yg sedia membantu membersihkan tubuh badan luaran & dalaman serta berupaya memulihkan sel-sel badan yg telah rosak & membantu nyah-toksik dgn berkesan utk melancarkan regenerasi sel-sel dlm badan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Formula Kecantikan Organik EmbrazeMe 100% Bebas Kimia Dibuat Secara Homemade Berjaya Merawat Pelbagai Masalah Kulit Serius Kronik

Thursday, June 26, 2014


my first attempt on organic homemade beauty formula was vitamin C20 beauty serum. masa tu i buat utk rawat masalah kulit sendiri tanpa niat nak jual atau buat bisnes. formula asal sangat simple, hanya guna vitamin c powder & rose water, kacau2 & tampal pd kulit muka yg sudah tidak bermaya lagi. dlm hati, tawakkal aje la..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

About the Author



Homemade Beauty Expert

hello.. i'm Yatt, 45, young, authentic, healthy, funny! happiest mom with 3 super kids - sara 17, sufi 14, saiful 13.

i'm overwhelmed with gratitude by all the blessings that keep coming my way. HOPE is my dictionary, LOVE is my DNA. i expect MIRACLES & i open to the flow of great abundance in all areas of my LIFE.thank you for reading. vamos!

Get Notified, Subscribe

Contact Me


017.200.1820

embrazeme@gmail.com


About EmbrazeMe

Formula Kecantikan Homemade

Menyelesaikan masalah parut kedut kusam kendur sunburn tanpa kesan negatif yg memudaratkan.

Organic homemade skin care. Kulit cantik cerah bebas jerawat halus licin gebu anjal. Rawat masalah jerawat jeragat pori-pori. Rahsia kulit sihat awet muda. Natural Beauty Recipes inspired by the Homemade Beauty Expert.

Vision & Mission

EmbrazeMe Homemade Beauty

We are committed in developing & providing the most luxurious organic homemade skincare that everyone can see & feel the result without any worry of dangerous chemicals that may damage their skin in the future. We assure that our beauty formula is 100% homemade, well served organically & can be eaten safely.

Sweet Darlings

Like Yatt Lateef

Like EmbrazeMe

Weight Loss Tips & Beauty Recipes

Siapa Kata Nak CANTIK Harus MAHAL ?

Japanese Green Tea + Lime Juice
<> Buat secawan teh hijau Jepun (ada dijual di kedai organik).
<> Masukkan jus dari perahan sebiji limau nipis, kacau & minum ketika masih suam.
<> Amalkan 3 kali sehari - pagi, tengahari & malam.

DIY Homemade Beauty

Thank You For Visiting..

Google+ Followers