Pages

lippylicious produk penjagaan rawatan bibir unik versatile multi purpose menyelesaikan masalah bibir kusam merekah mengelupas gelap lebam pedih

Wednesday, November 12, 2014


sekarang, budak2 sekolah menengah pun dah pandai ber-lip-balm ke sekolah, nak jaga bibir kata mereka. wow ^_^ (dah remaja kan..) terdapat pelbagai jenama produk penjagaan & rawatan bibir di pasaran yg ternyata bagus2 belaka, macam2 perisa ada. tapi ramai juga yg masih belum berpuashati sepenuhnya & ramai yg masih hampa dgn kesannya yg tak seberapa. well..? perlukah u all berputus asa? oo please, don't..

jus kunyit lemon madu detoks harian sambil awet muda tona kulit sekata rawat jerawat menyerikan air muka menyihatkan rahim

Saturday, September 6, 2014


sebelum i bagi resepi jus kunyit lemon madu yg mudah disediakan & terlajak power ini, elok lah kita ketahui dulu sebahagian dari manfaat kesihatan & kecantikan bahan2 utama jus anggun ini. sumber organik yg diperlukan ialah kunyit hidup atau serbuk kunyit organik, lemon, madu & air masak. here we go..

buat sendiri minyak zaitun perisa lemon yg enak lazat penyedap masakan bubur oatmeal sayur nasi goreng sup sambal bilis petai tomyam

Thursday, August 21, 2014


tak payah muqaddimah panjang2 ye.. baca tajuk je u all dah faham keseluruhan cerita.. ok.. i cuma nak bagitau cara2 buat sendiri minyak zaitun perisa lemon yg enak & berkhasiat. asalkan u ada dapur & bahan2 yg diperlukan, u are good to go.. utk u all yg nak amalkan pemakanan bubur oatmeal yg sedap & menyelerakan sambil menguruskan badan, klik link di bawah, follow aje..

tips cara guna bamboo salt garam buluh pudarkan parut jerawat haluskan pori-pori langsingkan pipi membersih kulit melancar aliran darah

Tuesday, July 15, 2014


i percaya sebahagian besar dari u all dah tahu serba banyak tentang khasiat garam buluh utk kecantikan & kesihatan semulajadi. betul? garam buluh merupakan sejenis anti-oksida yg berkuasa tinggi, mengandungi 76 elemen mineral & mineral sureh yg sedia membantu membersihkan tubuh badan luaran & dalaman serta berupaya memulihkan sel-sel badan yg telah rosak & membantu nyah-toksik dgn berkesan utk melancarkan regenerasi sel-sel dlm badan.

formula kecantikan organik EmbrazeMe 100% bebas kimia dibuat secara homemade berjaya merawat pelbagai masalah kulit yg agak kronik

Thursday, June 26, 2014


my first attempt organic homemade beauty formula was vitamin C20 beauty serum. masa tu i buat utk rawat masalah kulit sendiri tanpa niat nak jual atau buat bisnes. formula asal sangat simple, hanya guna vitamin c powder & rose water, kacau2 & tampal pd kulit muka yg sudah tidak bermaya lagi. dlm hati, tawakkal aje la..

kebaikan vitamin c20 beauty serum rawat masalah pori-pori terbuka sunburned ekzema kesan parut hitam jerawat kutil jeragat kedut bibir kehitaman lebam sel kulit rosak kulit kering

Sunday, June 22, 2014


why our EmbrazeMe Vitamin C20 Beauty Serum is so EXCLUSIVE & SPECIAL ?

=====
Manfaat / Benefits of Vitamin C20 Beauty Serum
===========
Dirumus khas secara homemade, penuh dengan kebaikan sumber organik yg terbukti berkesan utk merawat & mengatasi masalah kulit seperti pori-pori terbuka, sunburned, ekzema, kesan parut hitam, jerawat, kutil-kutil halus, jeragat, kedut, bibir kehitaman / lebam, sel kulit rosak, kulit kering.

bamboo salt repair toner penyegar organik rose water bamboo salt garam buluh cinnamon kayu manis lavender geranium rosemary menyegar memelihara memulih sel kulit

Friday, June 6, 2014


why our EmbrazeMe Bamboo Salt Repair Toner is so EXCLUSIVE & SPECIAL ? i masukkan garam buluh ke dlm formula penyegar kulit EmbrazeMe kerana ia merupakan antara rahsia kecantikan terulung bg wanita Korea yg diamalkan lebih dari 1000 tahun lalu. jom kita cungkil rahsia & kebaikan garam buluh.

manfaat tea tree oil dalam produk organik homemade EmbrazeMe anti-kulat anti-septik anti-bakteria halang jangkitan kuman rawat jerawat ekzema kulit cedera kesan terbakar

Monday, May 26, 2014


hari ini, kita boleh jumpa tea tree oil dlm kebanyakan produk penjagaan kecantikan muka, badan & rambut serta bedak & deodorant. ia mempunyai potensi yg besar dlm memperbaiki keadaan kulit seseorang termasuk merawat jerawat, psoriasis, eczema & lain-lain masalah kulit . tea tree oil juga digunakan utk ubati mulut berbau, kelemumur & jangkitan kuman pd bahagian intim wanita & lelaki.
 

About Me..

hello.. this is Yatt, 44. authentic, healthy, funny! happiest mom with 3 super kids - sara, sufi, saiful.

i'm overwhelmed with gratitude for all the blessings that keep coming my way. HOPE is my dictionary, LOVE is my DNA. i expect MIRACLES & i open to the flow of great abundance in all areas of my LIFE. thank you for reading. vamos!

Contact Me..


017.200.1820 / 011.2125.6166

embrazeme@gmail.com


About EmbrazeMe

Formula Kecantikan Organik Homemade

Menyelesaikan masalah parut kedut kusam kendur sunburn tanpa kesan negatif yg memudaratkan.

Organic homemade skin care. Kulit cantik cerah bebas jerawat halus licin gebu anjal. Rawat masalah jerawat jeragat pori-pori. Rahsia kulit sihat awet muda. EmbrazeMe Beauty Spirit inspired by Organic Beauty Expert.

Vision & Mission

Organic Homemade Beauty Formula

We are committed in developing & providing the most luxurious organic homemade skincare that everyone can see & feel the result without any worry of dangerous chemicals that may damage their skin in the future. We assure that our beauty formula is 100% homemade, well served organically & can be eaten safely.

Page Yatt Lateef, Like..

Page EmbrazeMe, Like..

Weight Loss Tips & Recipes


Japanese Green Tea + Lime Juice
-> Sediakan secawan teh hijau Jepun (ada dijual di kedai organik).
-> Masukkan jus dari perahan sebiji limau nipis, kacau & minum ketika masih suam.
-> Amalkan 3 kali sehari - pagi, tengahari & malam.

Organic Health & Beauty Notes

Sweet Darlings

Thank You For Visiting..

Google+ Followers

Contact Form

Name

Email *

Message *