Lip Conditioner Luscious Rose Vanilla 9 Ekstra Sebab Kenapa Perapi Bibir Ini Harus Menjadi Pilihan Unik Versatile Pelbagai Fungsi

sekarang, budak2 sekolah menengah pun dah pandai ber-lip-balm ke sekolah, wow ^_^ (dah remaja kan..) i'm impressed.. ada banyak jenama produk penjagaan & rawatan bibir di pasaran yg ternyata bagus2 belaka, macam2 perisa ada. tapi ramai juga yg masih belum berpuashati sepenuhnya & ramai yg masih hampa dgn kesannya yg tak seberapa, including me. well..¿ perlukah u all berputus asa¿ please, don't..

Jus Kunyit Lemon Madu Minuman Detoks Harian Awet Muda Tona Kulit Sekata Rawat Jerawat Menyerikan Wajah Menyihatkan Rahim


sebelum i bagi resepi jus kunyit lemon madu yg mudah disediakan & terlajak power ini, elok lah kita ketahui dulu sebahagian dari manfaat kesihatan & kecantikan bahan2 utama jus anggun ini. sumber organik yg diperlukan ialah kunyit hidup atau serbuk kunyit organik, lemon, madu & air masak. here we go..

Buat Sendiri Minyak Zaitun Perisa Lemon Enak Lazat Berkhasiat Penyedap Masakan Sihat Semulajadi Menyelerakan


tak payah muqaddimah panjang2 ye.. baca tajuk je u all dah faham keseluruhan cerita.. ok.. i cuma nak bagitau cara2 buat sendiri minyak zaitun perisa lemon yg enak & berkhasiat. asalkan u ada dapur & bahan2 yg diperlukan, u are good to go.. utk u all yg nak amalkan pemakanan bubur oatmeal yg sedap & menyelerakan sambil menguruskan badan, klik link di bawah, follow aje..

Cara Guna Bamboo Salt Garam Buluh Pudarkan Parut Jerawat Haluskan Pori-Pori Melangsing Pipi Membersih Kulit Melancar Aliran Darah


i percaya sebahagian besar dari u all dah tahu serba banyak tentang khasiat garam buluh utk kecantikan & kesihatan semulajadi. betul? garam buluh merupakan sejenis anti-oksida yg berkuasa tinggi, mengandungi 76 elemen mineral & mineral sureh yg sedia membantu membersihkan tubuh badan luaran & dalaman serta berupaya memulihkan sel-sel badan yg telah rosak & membantu nyah-toksik dgn berkesan utk melancarkan regenerasi sel-sel dlm badan.

Formula Kecantikan Organik EmbrazeMe 100% Bebas Kimia Dibuat Secara Homemade Berjaya Merawat Pelbagai Masalah Kulit Serius Kronik


my first attempt on organic homemade beauty formula was vitamin C20 beauty serum. masa tu i buat utk rawat masalah kulit sendiri tanpa niat nak jual atau buat bisnes. formula asal sangat simple, hanya guna vitamin c powder & rose water, kacau2 & tampal pd kulit muka yg sudah tidak bermaya lagi. dlm hati, tawakkal aje la..

Miracle Vitamin C 20% Treatment Serum Rawat Masalah Pori-Pori Sunburned Ekzema Parut Jerawat Kutil Jeragat Kedut Bibir Lebam Kulit Kering Rosak


why our EmbrazeMe Miracle Vitamin C20 Treatment Serum is so EXCLUSIVE & SPECIAL ?

Manfaat / Benefits of Miracle Vitamin C20 Beauty Serum
Dirumus khas secara homemade, penuh dengan kebaikan sumber organik yg terbukti berkesan utk merawat & mengatasi masalah kulit seperti pori-pori terbuka, sunburned, ekzema, kesan parut hitam, jerawat, kutil-kutil halus, jeragat, kedut, bibir kehitaman / lebam, sel kulit rosak, kulit kering.

Bamboo Salt Repair Toner Kebaikan Garam Buluh Terbukti Berkesan Sebagai Detoks Luaran Mampu Menyegar Memelihara Memulih Sel Kulit


why our EmbrazeMe Bamboo Salt Repair Toner is so EXCLUSIVE & SPECIAL ?
kehadiran garam buluh dlm formula penyegar kulit EmbrazeMe merupakan antara rahsia kecantikan terulung wanita Korea yg diamalkan lebih dari 1000 tahun lalu. jom kita cungkil rahsia & kebaikan garam buluh.

Kebaikan Tea Tree Oil Anti-Kulat Anti-Septik Anti-Bakteria Halang Jangkitan Kuman Sembuh Jerawat Ekzema Kulit Cedera Sunburned


hari ini, kita boleh jumpa tea tree oil dlm kebanyakan produk penjagaan kecantikan muka, badan & rambut serta bedak & deodorant. ia berpotensi besar dlm memperbaiki keadaan kulit seseorang termasuk merawat jerawat, psoriasis, eczema & lain-lain masalah kulit . tea tree oil juga digunakan utk ubat mulut berbau, kelemumur & jangkitan kuman pd bahagian intim wanita & lelaki.

Formula Kecantikan EmbrazeMe Dihasilkan Secara Homemade Menggunakan 100% Sumber Organik Tanpa Pengawet Kimia


Oleh kerana formula kecantikan EmbrazeMe dihasilkan secara homemade menggunakan 100% sumber organik, tanpa pengawet kimia, maka u all WAJIB meletakkanya di dlm peti ais, boleh sayang? terimakasih.. bagus la u all ni, sayang tau.. ^_^ lepas ni jangan tanya lagi kenapa & mengapa harus begitu.. oh!

Produk Kecantikan Organik Homemade Pertama Di Malaysia Eksklusif Rawat Pelbagai Masalah Kulit Secara Semulajadi Selamat


Produk kecantikan organik EmbrazeMe dirumus secara homemade tanpa melibatkan penggunaan bahan kimia, pengawet kimia, racun berjadual (seperti hydroquinone & mercury) & pewarna serta haruman sintetik yg boleh mengganggu daya tahan kulit & menjejas kestabilan hormon di masa hadapan.

Air Mawar Organik Naik Seri Wajah Awet Muda - Rose Water Bahan Asas Utama Formula Kecantikan Organik Homemade EmbrazeMe


air mawar organik mewakili 90% dari keseluruhan komposisi formula homemade EmbrazeMe, bermakna produk ini termasuk dlm kategori water-based skin care. walaupun water-based, kandungan Lecithin yg tinggi menjadikan produk EmbrazeMe mempunyai kualiti melembap, memulih, menyegar & merawat kulit secara mendalam dgn selamat.

teknik hapuskan buruk sangka terhadap orang lain melalui alasan positif dan kuasa doa - parktikal dijamin berkesan


i minta maaf pd semua rakan2 facebook sebab i janji nak tulis entry ni pada 22-April lepas. hmmmm.. sudah 456 jam berlalu, baru i teringat pasal janji manis itu.. tapi i tau u tak marah sebab u memang penyabar & setia, kan? ok. siap muqaddimah, straight to the point..

law of attraction - bagaimana mengaktifkan hukum tarikan magnet kewangan di saat kekurangan melalui kuasa kesyukuran - positive energy


ini entry pertama yg i muatkan dlm kategori self-motivation yg i janjikan dulu. ok, i nak cerita pasal law of attraction atau orang kita panggil kuasa tarikan. kita fokus kuasa tarikan utk aktifkan magnet kewangan dulu ye.. i percaya, u all sedia paham tentang law of attraction kan? i bet u know better than i do. jangan pula sesempoinya berkata ilmu ini orang barat punya.. dorang kaji al-quran & jumpa ilmu ni dlm kalam Allah.. dorang pun heran kenapa orang-orang Islam terkebelakang dari banyak segi, sedangkan segala ilmu utk hidup berkelimpahan & kemakmuran sudah termaktub dlm al-quran. jawapannya, kita cuma baca tanpa kaji makna & rahsia di sebaliknya (i tak maksudkan u all.. ni masalah orang2 belah Parsi sana..) i'm not perfect either, only human..

Sabun Vitamin ACE Collagen Beauty Soap Berkesan Membersih Melembap Memelihara Kulit Dari Pencemaran Bahaya Alat Kosmetik


Actually, dengan lambakan produk pencuci muka di pasaran dengan pelbagai jenama yg hebat-hebat belaka, kita seakan tenggelam untuk membuat pilihan, setuju? I pun ikut tenggelam timbul, lemas memilih. Sekejap beli ini, sekejap beli itu, beli lagi & lagi, sampai ada rak khusus di rumah yg menempatkan koleksi sabun muka.. hehe.. i suka tengok sabun, comel-comel packaging nya, bagus-bagus belaka fungsi.. mana makcik Yatt tak tergoda ye? erk? tapi itu dulu ye..

Rutin Penjagaan Kulit Lengkap Menjana Kulit Bersih Segar Cantik Berseri Membersih Melulur Menyegar Melembap Melindung Menyubur

in order to keep your face looking as youthful as possible, you need to exercise a proper skin care routine, ok? sistem penjagaan kulit yg baik merangkumi aktiviti pre-cleansing, cleansing, exfoliating, toning, moisturizing, protecting & nourishing.

Produk Kecantikan Organik Homemade EmbrazeMe 100% Bebas Kimia Tanpa Pengawet Pewarna Sintetik Resepi Unik Semulajadi Selamat


i tak kan berpatah balik.. sekali i melangkah, penamatnya ialah di puncak sesuatu yg baik, yg memberi kesan pemulihan positif & mampu menyelesaikan masalah ramai orang harus disebarluaskan secepat mungkin kerana i mahu semua orang lain berbahagia & merasa sempurna secepat mungkin.. apakah dengan keadaan kulit yg berjerawat, parut kehitaman berlubang & penuh cela itu tidak mengganggu-gugat tahap keyakinan u untuk berdepan dengan orang ramai barang sedikit pun? jika tidak, EmbrazeMe bukan utk u..

How Do I Begin - Introducing EmbrazeMe Beauty Skin Care Formula Inspired By Yatt Lateef - Safe Pure Original Unique


my mission is on the move.. EmbrazeMe Beauty Spirit Organic Homemade Skin Care inspired by Yatt Lateef is in a process of Re-branding & Re-labeling.. mula dijual pada rakan-rakan facebook secara kecil-kecilan bermula julai 2013 hingga sekarang. jualan terkumpul sepanjang 7 bulan ini ialah rm39,000. walaupun hasil jualan tak sebanyak mana, tapi ia merupakan satu pencapaian yg agak luarbiasa buat seorang insan kecil & comel macam i (sila positif ye..) congratulations to me.. alhamdulillah..

Resepi Kopi Kecantikan Mineral Garam Buluh Buang Toksik Kurus Tambah Tenaga Kekal Sihat Cergas Seri Wajah Awet Muda


sungguh sudah sekian lama i tak ber-blogging kan? i tau u all rindu kat i kan? hehe.. rindu la tew.. malu nak ngaku tew ^_^ ok, insyallah, mulai hari ini i akan usaha sehabis maksima untuk sentiasa memberikan input terbaru dlm blog ni.. i rasa i nak mula story pasal banyak benda lah.. mungkin nak sentuh sikit-sikit pasal motivasi, kisah kehidupan i ke, boleh? nak cerita juga tentang lain-lain ilmu & pengalaman, pasal apa-apa saje yg boleh menyuntik semangat setiakawan we all together.. tak faham tak pe..

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts