kapsul serbuk biji delima asli natural pomegranate seed powder produk super hebat utk wanita anggun

Assalamualaikum.. hello pretty girls.. all you need is love, hugs & kisses..

hai sayang-sayang semua..

(¯`v´¯)☼*¨*•*¨*☼

 `*.¸.*.ღ  i dah lama jual produk serbuk biji delima ni & terimakasih berjuta-juta-juta kali utk u all yg sudi beli ngan i walaupun i tak masukkan kebaikan & khasiatnya ke dalam blog ni.. bila ada je orang tanya 'yatt produk apa yg bagus utk sihat cantik muda anggun menawan?' macam mana i nak jawab? sebab semua produk yg i jual ni bagus-bagus belaka, tidak ada yg tidak bagus melainkan bagus-bagus belaka lah.. ekeke! tapi di saat-saat menghampiri tahun baru 2013 ni, orang harus belanja besar utk anak-anak sekolah kan? bajet sudah lari mae.. so, ramai yg nak satu produk utk mengatasi semua masalah kesihatan & kecantikan mereka.. maka i suggest u all cuba kapsul serbuk biji delima ni.. kenapa? baca bawah.. keterangan tu simple je tapi power pe.. hmmm??

 
60Capsules -Kapsul Biji Delima Avicenna- Turkey
Normal Price SM RM58 / SS RM61
Best Buy SM RM55 / SS RM58
---------- termasuk pos laju ----------
( rujuk ruang left-sidebar utk mengetahui harga Special Offer terkini ) 
( jika Special Offer telah tamat, sentiasa guna harga Best Buy )

(Serbuk biji delima Avicenna dari Turkey) - pemakanan kesihatan lengkap utk menjaga & meningkatkan tahap kesihatan, di samping mencantikkan kulit dari dalam. melalui pengalaman i sendiri, kapsul serbuk biji delima ni berjaya mengeringkan jerawat dlm masa seminggu. sangat mustajab menghilangkan keputihan & kegatalan di bahagian vagina! membuang toksin, melancarkan aliran darah & oksigen, menjaga sel-sel dlm tubuh, awet muda, kulit berseri. for me, this is a must have health & beauty product for everyone. it's perfectly complete! 

produk serbuk biji delima ni ni lebih kurang tahap power dengan minyak biji delima tu tapi yg ni lebih senang dimakan, selit dalam mulut, teguk segelas air, alhamdulillah selesai.. utk minyak biji delima tu, u all kena buat minuman panas, pastu titis 7 titik minyak, kacau-kacau, minum, bila telan rasa minyak la.. ramai yg alahan dengan bau & rasa minyak kan? kan? tapi kalo u all boleh tahan telan minyak tu, tak pe la, u all beli je la yg jenis minyak (adoi.. apa ni.. ulang-ulang benda yg sama je..) susah nak ringkaskan cerita tau!.. u all beli la yg kapsul ni, senang cite..

Thank you for reading.. like !

0 comments:

Post a Comment

What Say You?

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts