teh herba campuran pelangsing badan yg wangi sedap betul rasanya menurunkan berat badan secara sihat tiada cirit birit ye

assalamualaikum.. hello pretty girls.. all you need is love, hugs & kisses..

hai sayang-sayang semua..

(¯`v´¯)☼*¨*•*¨*☼
 `*.¸.*.ღ ni i nak umumkan produk baru tiba dari turkey - mixed herbal slimming tea - ni la teh herba campuran pelangsing badan yg wangi & sedap, tak kelat, tak pahit, tak busuk, tak masam, sedap betul rasanya.. campuran jintan manis, senna, raspberry, birch, nettle, buckthorn, apricot-peach-orange flower, juniper, yarrow, elder, apricot granules & L-carnitine.. sebab tu bau wangi, ok?


  
40Sachets -Mixed Herbal Slimming Tea Shiffa- Turkey 
Normal Price SM RM45 / SS RM48 
Best Buy SM RM40 / SS RM43
---------- termasuk pos laju ----------
( rujuk ruang left-sidebar utk mengetahui harga Special Offer terkini )
( jika Special Offer telah tamat, sentiasa guna harga Best Buy )

adakah u all teruja melihat ramuan herba campuran yg disenarai-lavender-kan itu? ye, i pun teruja beb! ok i nak jawab dulu terhadap soalan-soalan yg bakal ditanya oleh u all sebaik saje u all baca artikel ni..

 
soalan 1: minum ni ada slalu ke tandas tak? (soalan paling popular ni..)

jawapan 1: pengalaman i sendiri - tak selalu ke tandas pun! bila tiba waktu yg ditaqdirkan, u all akan ke tandas & membuang sekali das, tak perlu ulang-alik ke tandas atau bertapa di tepi pintu tandas, ok? next question..

soalan 2: teh ni pahit tak? (dia tanya sebab dia tak baca perenggan pertama..)
jawapan 2: kan dah tulis kat atas tu - tak pahit, tak kelat, tak busuk, tak masam - semestinya wangi & sedap, ok? next question..

soalan 3: ibu yg menyusu badan atau hamil boleh minum tak?
jawapan 3: tiada kajian lengkap yg menunjukkan kesan pengambilan herba-herba dlm teh ini terhadap ibu menyusu & hamil. cuma diingatkan pengambilan yg berlebihan boleh memudaratkan badan, maka harus lah diambil secara sederhana.

soalan 4: macam mana cara minum? bila elok minum? berapa kali minum?
jawapan 4: macam biasa, rendam 1 uncang teh herba dlm secawan air panas, biarkan 5 minit, lepas tu minum pelan-pelan. elok minum selepas makan tengahari atau makan malam, 1-2 kali sehari, ok?

soalan 5: akak.. 40uncang 40ringgit? tak boleh murah sket lagi ke?
jawapan 5: hik! don't worry, tunggu i buat special offer ye.. 

Any other question? please ask & i will answer if i know..

Thank you for reading.. Be the first to like !

0 comments:

Post a Comment

What Say You?

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts