Formula Kecantikan Organik EmbrazeMe 100% Bebas Kimia Dibuat Secara Homemade Berjaya Merawat Pelbagai Masalah Kulit Serius Kronik


my first attempt on organic homemade beauty formula was vitamin C20 beauty serum. masa tu i buat utk rawat masalah kulit sendiri tanpa niat nak jual atau buat bisnes. formula asal sangat simple, hanya guna vitamin c powder & rose water, kacau2 & tampal pd kulit muka yg sudah tidak bermaya lagi. dlm hati, tawakkal aje la..
what? yes, amazing thing happened, within two weeks my skin condition was improving quite well & my pores looked more refined. so, i decided to enrich the formula to make it more prosperous by including highly selected nutritious herbs, cold pressed organic oils & therapeutic grade essential oils.

hello pretty ladies.. beautiful is you..

Gambar Di Bawah Dikirim Oleh Safiah Melalui Whatsapp
  • jerawat totally gone (asalnya agak besar & nampak kemerahan, kan?) 
  • kulit jadi sangat lembut (hanya yg pakai saje yg dapat rasa kelembutan kulit tahap kulit bayi) 
  • tone kulit sekata (ye, memang jelas kelihatan warna kulit lebih jernih) 
  • kulit macam tak pernah ada parut (kesan vitamin C mem-produce lebih banyak kolagen utk pemulihan sel parut) 
Sedikit pesanan Oleh Pakar Kecantikan Homemade
  • Vitamin C serum ini bertindak menarik semua blackheads & whiteheads yg tersumbat di bawah lapisan bawah kulit. 
  • Maka atas permukaan kulit Safi sudah kelihatan blackheads & whiteheads yg selama ini terpendam yg akhirnya menyebabkan berlakunya pertumbuhan jerawat & radang kulit. 
  • i dah sarankan Safi supaya buat servis facial pakej vakum utk bersihkan semua blackheads & whiteheads itu. Setelah beberapa kali facial, insyallah kulit Safi akan bertambah cantik, halus, licin & gebu.. Faham sayang? BAGUS.. Sayang u ketat2.. auw! 
Sepatah dua kata oleh CEO, Founder & Homemade Beauty Expert
Kalau tak berkesan, i tak berani nak jual.. hanya dengan penggunaan formula kecantikan organik 100% bebas kimia, i berjaya merawat masalah kulit yg agak kronik.
Selama 3 bulan i terduduk & mencongak2 apa lagi produk yg harus i cuba utk hilangkan masalah kulit yg i hadapi ketika itu.. i cemas bila balik kampung, semua ipar duai bertanya kenapa kulit tu macam kena bako..?
i buat research tentang manfaat vitamin c organik, sumber herba yg terkenal dgn sifat2 penyembuhannya (basil, rosemary, sage, lavender, tea tree, ginger, lemongrass, cinnamon), lecithin, extra virgin coconut oil & air mawar.. i compile semua sumber organik tersebut ke dlm formula ajaib vitamin C20 beauty serum, hasilnya i sangat sangat sangat berpuas hati dgn kesan positif yg i lihat & rasai sejak kali pertama i menggunakannya bermula Julai 2013 hingga sekarang. 
Founder EmbrazeMe Terpaksa Jadi Model Produk Sendiri

Thank you for reading.. Be the first to LIKE & SHARE ! Vamos

0 comments:

Post a Comment

What Say You?

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts