Lip Conditioner Luscious Rose Vanilla 9 Ekstra Sebab Kenapa Perapi Bibir Ini Harus Menjadi Pilihan Unik Versatile Pelbagai Fungsi

sekarang, budak2 sekolah menengah pun dah pandai ber-lip-balm ke sekolah, wow ^_^ (dah remaja kan..) i'm impressed.. ada banyak jenama produk penjagaan & rawatan bibir di pasaran yg ternyata bagus2 belaka, macam2 perisa ada. tapi ramai juga yg masih belum berpuashati sepenuhnya & ramai yg masih hampa dgn kesannya yg tak seberapa, including me. well..¿ perlukah u all berputus asa¿ please, don't..

✔ Siapa lagi ada masalah bibir kering tahap merekah & mengelupas¿
✔ Siapa nak lembapkan bibir menjadi selicin baldu selembut sutera¿
✔ Siapa nak pulihkan bibir lebam & kehitaman agar kembali segar kemerahan¿
✔ Siapa lagi yg bibirnya luka & pedih setelah berjam-jam bekerja dlm bilik berhawa dingin¿
✔ Siapa pula yg nak bibirnya kelihatan seksi tampak berkilau menggoda sepanjang masa¿

i pernah alami keadaan bibir yg sentiasa kering, merekah, berkuping & rasa mencengkam sehingga i boleh kopek kuping bahagian atas & akhirnya bibir luka, berdarah & pedih. i dah cuba macam2 jenis lip balm yg terjual di farmasi & guardians, sembuh sementara saje, kemudian masalah yg serupa berulang semula.. tak bermakna produk lain tak berkesan ye, cuma tak serasi dgn kulit i yg manja & sensitif.. begitu..

chop! itu dulu.. sekarang i dah bebas dari masalah bibir sensitif, bibir i dah halus, licin, lembut, lembap & nampak berkilau tanda sihat & segar setiap masa, dlm keadaan & cuaca apa pun ia tetap sihat & segar. pergh..!

introducing.. homemade organic lip conditioner luscious vanilla & rose esential oil - mengatasi masalah bibir kusam, lebam, gelap, kering, merekah, mengelupas & pedih. formula perapi bibir ini terhasil dari kombinasi pengetahuan & pengalaman dlm kerja2 merumus & mengolah formula kecantikan bersumberkan bahan2 organik secara homemade, pastinya selamat utk semua peringkat umur.

9 Ekstra Sebab Kenapa Perapi Bibir Mewah Vanilla Ini Harus Menjadi Pilihan
  • melebatkan kening (wanita) / misai (lelaki)
  • bertindak sebagai makeup remover
  • merawat masalah ekzema / super dry skin treatment
  • melembutkan kulit keras / kasar bahagian siku / lutut / tumit kaki
  • memulih hujung rambut kering & bercabang
  • rawat sembap / lebam / bengkak bawah mata
  • menjadi terapi minda / emosi / hormon melalui essential oil yg terpilih
  • menggalakkan pertumbuhan rambut (urut sekerap mungkin pd akar rambut / bahagian rambut gugur)
  • penjagaan kuku - mengatasi masalah cuticle & mencantikkan warna kuku
  • mempercepatkan penyembuhan luka2 kecil, kesan calar & cakaran serta & parut baru yg ringan
  • kajian perubatan holistic & pengalaman pengguna2 sumber organik barat menunjukkan avocado oil mampu mem-pinkish-kan warna bibir & nipple

Lip Conditioner Natural Organic Ingredients
Cold-Pressed Organic Avocado Oil, Organic Castor Oil, Organic Virgin Coconut Oil, Organic Jojoba Oil, Shea Butter, Arabic Gum, Vegetable Glycerin, Organic Rose Water, Vitamin E, Beeswax, Essential Oils Combination Vanilla/Rose



How To Use Lip Conditioner 
  • sila goncang sebelum guna.
  • bibir: oleskan pada bibir & ratakan dgn jari manis.

Important ! Must Read !
bg u all yg dah pakai lipstick sejak bertahun2 lamanya hingga sekarang, mungkin warna bibir sudah bertukar jadi lebam kebiruan atau kehitaman, nampak kusam, gelap, kulit mati & keras. so, di awal penggunaan perapi bibir, u can expect kulit jadi kering & mengelupas.. that's a natural process utk buang lapisan atas yg dah berselaput keras dek bahan2 kimia lisptick tu.. kemudian harus bersabar sedikit waktu utk benarkan proses rejuvenasi mengembalikan bibir yg sihat segar bersih licin gebu seperti bibir bayi.. wajib bersabar sayang..

8ml Lusciuos Vanilla Lip Conditioner Fluid
Normal Price SM RM38
BEST BUY SM RM28
----------- Tidak Termasuk Kos Pos -----------
( rujuk ruang left-sidebar utk mengetahui harga Special Offer terkini )
( jika Special Offer telah tamat, sentiasa guna harga Best Buy )

Thank for reading.. Be the first to LIKE & SHARE ! Vamos !

0 comments:

Post a Comment

What Say You?

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts