Post Top Ad

EmbrazeMe - Tender Touch Cream Cushion - Best Homemade Organic BB Cream Sunblock Organik Pure Royal Honey Pearl Powder Repair Skin Glowing Whitening Hydrating 15ml



Hello Sweet Darlings..

Gambar TTC di bawah tu I punya, dah habis pun, ni I dah refill kali kedua, cepat habis  sebab I pakai banyak kali sehari sebab I terlajak suka ^_^ Lepas tekap2 span tu ke kulit, I cuma tunggu 30 saat baru nampak sekata warna kulit, lepas tu I ratakan lagi dgn jari. I nak bagitau ini bukan heavy foundation atau jenis concealer utk tutup cela parut jeragat dark circle semua tu, tapi jika U istiqomah guna, Insyallah boleh rawat masalah kulit U.. Dab pelan2 bawah mata utk kurangkan kesan lingkaran gelap & lebam. Selamat utk kanak2 & remaja, ibu hamil & warga emas. Jika lepas 30 saat kulit U nampak terlebih cerah, I suggest U topup dgn loose / compact pPowder utk seimbangkan warna kulit, ok?

Buy Tender Touch Cream Cushion - 15ml On Shopee

Bahan2 yg digunakan utk rumusan Tender Touch Cream Cushion (TTC) ini hampir sama dgn formula Magic Pearl Beauty Fluid (MBF), bezanya utk TTC i tambah lebih banyak Aloe Vera Gel supaya formula jadi runny liquid mudah diserap oleh span & mudah diratakan menggunakan span. Lagi satu perbezaan, dlm TTC I kena masukkan tanah liat utk kesan powdery bersama serbuk mineral halus dgn nilai perlindungan matahari spf50++. Begitu lah ceritanya, that's why harga TTC sebegitu rupa ^_^ Faham ye.. Maka Manfaat TTC & MBF lebih kurang sama lah..

Manfaat / Benefits of Tender Touch Cream Cushion
  • Kandungan Jojoba Oil, Wheatgerm & Apricot Kernel Oil menjadikan formula rawatan malam ni pantas meresap ke dalam kulit, tidak menyebabkan iritasi & tidak berminyak.
  • Minyak organik tambahan Sunflower & Sweet Almond Oil terbukti berkesan menghilangkan kedutan halus & memperbaiki tekstur kuit secara lembut (tanpa pengelupasan).
  • Witch Hazel & Aloe Vera bertugas mengecutkan jerawat, merawat alahan kulit, memberi efek sejuk pada kulit terbakar & mencegah jangkitan kuman. 
  • Air Zam Zam dimasukkan utk tugasan pencucian secara spiritual supaya aura (medan energy) menjadi besar & jernih. 
  • Castor Oil dapat memudarkan semua jenis tanda parut, jeragat & kulit bertompok. 
  • Oleh kerana produk ini tidak mengandungi bahan2 berkimia utk pemutihan kulit, proses pencerahan kulit akan berlangsung secara lembut & berkala.
  • Vitamin B3 melengkapkan impian kecantikan setiap wanita - anti-aging, natural skin lightening & whitening ingredient, sunscreen / sunblock, anti eye dark circle. When it comes to vitamin B3, less is more.
  • Serbuk mutiara meningkatkan keupayaan kulit utk auto-imbang di antara kulit berminyak & kering, menjadikan solekan lebih licin & melekap, selamat utk semua jenis kulit. 
  • Tiga jenis Minyak Pati yg terpilih terbukti memberi kesan positif pada tahap kecantikan & kesejahteraan kulit.
(Roman Chamomile) Improves skin conditions; rich in antiseptic & antibiotic properties, anti-infections & a good wound healer; soothes skin irritations like sunburn, eczema, psoriasis, cuts, bruises & blisters; a natural skin lightener; prevents sun spot of skin discolouration. 
(Lavender) Restores beautiful complexion & reduces acne; slows down aging process with powerful antioxidants, improves eczema & psoriasis; reduces anxiety & emotional stress, promotes a high quality of sleep & alleviates headaches. 
(Rosemary) The best essential oil to increase blood circulation & oxygen supply to skin cells thus makes your skin looks radiant pinkish glowing; helps minimize large pores, beneficial for extreme oily skin; fights acne & treats blemished skin.
(Bidara) I include Bidara Extract Ruqyah for spiritual cleansing, aura therapy & cast out black magic so that anyone can be beautiful inside-out.

Sumber Organik / Ingredient Listings of Tender Touch Cream Cushion
  • Zam Zam Water, Witch Hazel, Aloe Vera Gel, Glycerin, Mango Butter, Jojoba Oil, Cold-Pressed Sunflower Oil, Castor Oil, Sweet Almond Oil, Apricot Kernel Oil, Wheatgerm Oil, Vitamin B3, Vitamin E, Bidara Ruqyah, Essential Oils (Lavender, Roman Chamomile, Cypress, Rosemary)

Cara Guna / How To Use Tender Touch Cream Cushion
  • Just Use It As Your Normal Liquid Foundation Or BB Cream Cushion.
  • I Just Dab-Dab-Dab On My Face The Sponge Provided Until I Feel Satisfy. But I Think If U Have A Silicone Puff, It Could Help U With Better Coverage.
  • Next I Dab On Elegant Light Loose Powder.
  • Lastly, I Spray Sparkle Rose Gold Setting Spray To Secure The Finish Look For Hours.
15ml Tender Touch Cream Cushion
Normal Price rm98
BESY BUY NOW rm68
----------- Tidak Termasuk Kos Pos -----------

Buy Tender Touch Cream Cushion - 15ml On Shopee

Post Top Ad

Instagram Majestic Persona

My Instagram