minuman panas habbatus sauda hot black seed drinks sesuai rawat semua jenis penyakit biasa hingga tahap kronik mabuk keracunan barah sakit jantung

Assalamualaikum.. hello pretty girls.. all you need is love, hugs & kisses..

Habbatus Sauda ialah jintan hitam atau orang puteh panggil black seed. (lepas ni, i ringkaskan jadi HS ye.. penat tau nak taip panjang-panjang, banyak kali plak tuh..) Sebelum ni, i amalkan minyak HS & serbuk biji HS setiap hari, pagi & petang (eh! tipu.. bukan setiap hari la.. biasanya selang sehari gitu.. kadang-kadang tak ambil langsung iaitu masa kehabisan stok..) Sekarang ni, i terjumpa cara paling santai ceria utk menikmati khasiat HS sepenuhnya, sedap & penuh aroma.. dgn segala hormatnya.. memperkenalkan Minuman Panas Habbatus Sauda! (Hot Black Seed Drinks!)

12Sachets -Hot Black Seed Drinks- Malaysia
Normal Price SM RM40 / SS RM45
Best Buy SM RM38 / SS RM43
---------- termasuk pos laju ----------
( rujuk ruang left-sidebar utk mengetahui harga Special Offer terkini )
( jika Special Offer telah tamat, sentiasa guna harga Best Buy )

- maaf kehabisan stok - harap maklum -
 

Senang je cara nak minum ni. u all masak air, pastu tuangkan 1 uncang Hot Black Seed Drinks ke dlm cawan, tambah air panas, kacau & minum.. pergh!!! lepas beberapa minit u all jadi bertenaga, bertambah semangat & tak sabar-sabar nak buat kerja.. walaupun tak de kerja, u all sanggup cari kerja sebab u all tak boleh duduk diam, kepanasan.. best tau! senang keluar peluh.. juga bagus utk kawal tahap kolesterol & gula dlm darah.. juga disyorkan utk para ibu dalam pantang, cepat memulihkan rahim & melancarkan pengeluaran susu ibu..

HS mengandungi lebih dari 100 komponen kimia bermanfaat utk penjagaan & perawatan kesihatan. Kandungan HS merangkumi 21% protin, 38% karbohidrat & 35% minyak pati serta asid lemak. Lain2 bahan aktif dlm Hs termasuk linoleic acid, oleic acid, calcium, potassium, iron, zinc, magnesium, selenium, vitamin A, vitamin B, vitamin B2, niacin &  vitamin C.

sebenarnya i nak cerita banyak lagi pasal HS ni.. i sambung kemudian ye.. rasa nak termuntah dah dok terjemah artikel HS dlm BI ke BM ni.. dah la tak berapa reti english, speaking berterabur.. adoi.. dictionary koyak rabak plak ni.. penjual online lain tu bukan amek kisah pun.. asal bole je  download & upload artikel ni ke dlm blog dorg.. dorg bersenang lenang di atas usaha keras i.. betul i tak redha lanun-lanun yg sesenang hati mencetak rompak tu.. sekian.. 

Thank you for reading.. Like!

2 comments:

Post a Comment

What Say You?

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts