kapsul serbuk biji anggur asli natural grapeseed powder sihat cantik muda kecilkan pori pori hilangkan jeragat

Assalamualaikum.. hello pretty girls.. all you need is love, hugs & kisses..

Announcing..

Kapsul serbuk biji anggur in the house!!! u all perasan tak? rasanya dah lebih setahun u all ternanti-nanti kemunculan produk ni kan? lama giler tu.. i nak bagitau ni, importer baru je bawa masuk produk kapsul biji anggur ni tau! direct from Turkey la.. i dah beli 12botol (stok utk setahun) utk kegunaan sendiri.. mak ai!? apa pasal i beli banyak-banyak ni? the answer is, produk ni selalunya cepat habis & i tak sanggup lg terputus bekalan kecantikan semulajadi & awet muda yg sangat berkesan ni. i tell u..

60Capsules -Kapsul Biji Anggur Avicenna- Turkey
Normal Price SM RM58 / SS RM61
Best Buy SM RM55 / SS RM58
---------- termasuk pos laju ----------
( rujuk ruang left-sidebar utk mengetahui harga Special Offer terkini )
( jika Special Offer telah tamat, sentiasa guna harga Best Buy )

Biji anggur mengandungi Oligomeric Proantho Cyanidin (OPC), sejenis antioksida yg 50 kali lebih hebat dari vitamin E & 20 kali lebih hebat dari vitamin C, ia berguna utk mencegah penyebaran radikal bebas dlm badan. Para penyelidik di Jepun mendapati ekstrak biji anggur boleh memulihkan kegelapan kulit akibat pendedahan pd sinar UV. Ia juga membantu meningkatkan penghasilan vitamin C & bergabung bersama collagen untuk meningkatkan kesihatan sel-sel & keanjalan kulit.

[Mesej dari miss stylish]
saya makan kapsul ekstrak biji anggur sejak 2 tahun lepas. setelah beberapa bulan pengambilan, saya perasan kulit muka saya makin cerah. Saya percaya, ini mesti kerana supplement biji anggur, sebab masa tu saya tak guna apa-apa produk kecantikan pencerah muka.
Sebelum tu makan biji anggur ni, bahagian pipi saya ada tompok jeragat. Lepas setahun makan biji anggur, kesan jeragat tu dah hilang. Memang terkejut besar! saya akan terus amalkan produk ni sampai bila-bila.
Tapi, ikut pengalaman saya, dietary supplement is not a magic. kita tak boleh nampak kesan yg ketara dlm masa yg singkat. Saya bagi masa 3 bulan utk nampak kesan sebenarnya.
[Mesej berakhir ]

Selalunya orang-orang makan serbuk biji anggur ni sebab nak nampak muda la walaupun umur dah tua (termasuk i sendiri..) Semua orang akan tua kan? tak de manusia makin lama hidup tak tua-tua. Jin & hantu je yg tak tua sampai kiamat.. tau kan? Kita ni cuma nak lambatkan proses penuaan tu supaya walaupun pada usia 60-an kita masih nampak macam 40-an. tak gitu? (bebel la plak..) kalau gitu, u all cuba la amalkan serbuk biji anggur ni ye..

Utk orang-orang yg makin meningkat usianya, elok makan serbuk biji anggur ni utk menjaga tahap kesihatan & mencegah penyakit.
 

Lain-lain khasiat serbuk biji anggur :- 
  • Memulih kerosakan pd sel-sel DNA manusia hasil dari kegiatan radikal bebas
  • Kaya anti-oksida larut-air yg mudah meresap utk meningkatkan keupayaan melawan serangan penyakit
  • Membantu menguatkan & menganjalkan saluran darah
  • Merangsang penghasilan kolagen utk kecantikan kulit & awet muda
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Mangandungi agen anti-rengsa, anti-bengkak, anti-bakteria, anti-virus & anti-kanser
  • Mengurangkan gangguan yg tidak menyenangkan saat wanita menghampiri menopos
  • Memelihara & memulihkan sel-sel & tisu badan utk kesihatan sel & kecantikan kulit
  • Menghalang penyempitan, kerapuhan & pengerasan pembuluh darah, mengurangkan risiko serangan penyakit jantung.
Cara Pengambilan :-
  • Utk menjaga kesihatan umum / awet muda:-
>> 2 kapsul, sekali sehari (selepas makan pagi / malam)
  • Utk orang yg kuat bekerja / asthma / tertekan:-
>> 2 kapsul, 2 kali sehari (selepas makan pagi & malam)
  • Utk rawatan penyakit:-
>> 4 kapsul, 2 kali sehari (selepas makan pagi & malam)
Rata-rata pakar perubatan tradisional & moden tidak menggalakkan pengambilan serbuk biji anggur bagi ibu hamil, ibu menyusu & kanak-kanak berusia 12 tahun ke bawah. Tiada kajian khuhus yg menunjukkan kesan kebaikan serbuk biji anggur pada mereka yg tersebut ini. wallahu'alam..  

Thank you for reading.. like !

      2 comments:

      Post a Comment

      What Say You?

       

      Ancient Minerals Anti-Stress Toner

      Aura Beauty Booster
      Ancient Minerals

      Sulfur Perfecting Essence


      Day Moisturizer
      MSM Sulfur

      Miracle beauty Fluid


      Sleeping Beauty Aromatherapy
      Total Cell Renewal

      Sunblock Blemish Mousse


      Daily Skin Protector
      SPF35 Sunblock

      Lip Cheek Balm

      Holistic Skin Healer
      Glossy Effect
      LIP CHEEK BALM

      Popular Posts