Follow My Instagram

How Do I Begin - Introducing EmbrazeMe Beauty Skin Care Formula Inspired By Yatt Lateef - Safe Pure Original Unique


my mission is on the move.. EmbrazeMe Beauty Spirit Organic Homemade Skin Care inspired by Yatt Lateef is in a process of Re-branding & Re-labeling.. mula dijual pada rakan-rakan facebook secara kecil-kecilan bermula julai 2013 hingga sekarang. jualan terkumpul sepanjang 7 bulan ini ialah rm39,000. walaupun hasil jualan tak sebanyak mana, tapi ia merupakan satu pencapaian yg agak luarbiasa buat seorang insan kecil & comel macam i (sila positif ye..) congratulations to me.. alhamdulillah..

hello pretty ladies.. beautiful is you..

kenapa i cerita pasal jualan terkumpul tu? orang lain bisnes tak sampai 7 bulan dah cecah juta-juta ringgit, tak de pun nak kepoh-kepoh heboh-heboh bagai, kan? tak pe, u baca dulu, sebelum habis ke penghujung cerita, u akan jumpa jawapannya, ok?

this is my passion. bagaimana keghairahan ini bermula? ia bermula selepas i mengalami masalah kulit yg serius, jerawat & parut jadi hitam & berlubang hingga jelas kelihatan walaupun dipandang dari jauh. trust me, it was one of my biggest low moment in life. depressed. i rasa macam tiada jalan penyelesaian lagi. sila lihat gambar di bawah ini.. gambar ini diambil setelah 2 minggu i guna formula kecantikan organik homemade actually, masa ni kulit i sudah pulih hampir 50% dari keadaan asal..

i minta maaf i tak ambil gambar sebelum mulakan rawatan tu sebab i malu nak bergambar, malu giler.. semasa dlm proses rawatan melalui formula Vitamin C20 Beauty Serum i tak sangka my skin memulih sebegitu cepat! sesungguhnya, i tak expect apa-apa.. sebab i dah kecewa tahap terduduk.. i asked myself, is this recipe going to make any better? maka, i tak de bukti bahawa keadaan asal kulit i lebih teruk dari yg u all tengok dlm gambar ni.. i'm sorry..


sebelum rawatan dengan Vitamin C20 Beauty Serum jerawat atas dahi tu berderet-deret, lebih banyak & bertindih-tindih atas pipi & hidung (maksud i, ada jerawat atas parut!) plus kulit sunburned giler (jogging sangat la konon..) ajaibnya kesan sunburned tu hilang dlm masa 2 minggu saje.. kulit i juga ada masalah pori-pori terbuka, besar-besar boleh tahan, i tell u.. blackheads & whiteheads paling banyak atas hidung & bawah bibir.. kalau u tengok i secara zahir di alam nyata ketika itu, u'll get my whole story..

cerita seterusnya.. maka i ambil inisiatif utk berkongsi manfaat & kebaikan resepi ini kepada orang lain yg mungkin sedang mencari-cari jalan utk memulihkan masalah yg sama dengan i.. i mula promosi pada rakan-rakan facebook yg ketika itu dlm linkungan 300 orang.. pada awalnya, hanya 5% saje yg ambil tahu & risik-risik utk mencuba.. alhamdulillah.. yg lain-lain tu mungkin ada rasa takut risau cemas.. "homemade? boleh caye ke?.. no KKM?" kan.. i agak macam tu la atau memang dorang tak ambil tahu pun.. berapa kerat sangat yg baca my status, kan.. wallahu'alam.. (heih! macam kecik hati pulak..) ^_^ anyway, sekarang ni, tak semua produk yg ada kelulusan KKM itu 100% terjamin selamat sepenuhnya, setuju? tak setuju tak pe.. bermakna u all masih perlu berhati-hati sebelum membeli, ok?

pada mulanya i rasakan bisnes ni sekadar isi masa lapang saje, dapat rm500 sebulan cukup lah, dah lepas belanja dapur, dah boleh melilau kat pasar tani atau pasar malam & berbangga beli handbag made in china yg mahal sangat la konon.. aiseh! terlebih cerita.. sorry, uncontrollable..

sebenarnya, disebabkan namanya homemade, i never thought i could make thousands of ringgits in a short while.. even though, pd awalnya modal burned macam tu aje, tiada hasil.. now, i realize i can go further! from a few ringgits to hundreds, to thousands.. who knows i could hit hundred thousands & millions of ringgits afterwards, am i right? i doakan u all dilimpahi rezeki yg tak putus-putus hendaknya supaya u all tak perlu berkira-kira utk mendapatkan produk kecantikan homemade yg original ini.. semoga bertambah ramai & semakin ramai orang mengenali menyukai memiliki produk kecantikan organik homemade EmbrazeMe ini.. aamiin ya rabbal 'alamin..

Thank you for reading.. Be the first to LIKE & SHARE ! Vamos

0 comments:

Post a Comment

What Say You?

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts