Post Top Ad

How Do I Begin - Introducing EmbrazeMe Beauty Skin Care Formula Inspired By Yatt Lateef - Safe Pure Original Unique


my mission is on the move.. EmbrazeMe Beauty Spirit Organic Homemade Skin Care inspired by Yatt Lateef is in a process of Re-branding & Re-labeling.. mula dijual pada rakan-rakan facebook secara kecil-kecilan bermula julai 2013 hingga sekarang. jualan terkumpul sepanjang 7 bulan ini ialah rm39,000. walaupun hasil jualan tak sebanyak mana, tapi ia merupakan satu pencapaian yg agak luarbiasa buat seorang insan kecil & comel macam i (sila positif ye..) congratulations to me.. alhamdulillah..

hello pretty ladies.. beautiful is you..

kenapa i cerita pasal jualan terkumpul tu? orang lain bisnes tak sampai 7 bulan dah cecah juta-juta ringgit, tak de pun nak kepoh-kepoh heboh-heboh bagai, kan? tak pe, u baca dulu, sebelum habis ke penghujung cerita, u akan jumpa jawapannya, ok?

this is my passion. bagaimana keghairahan ini bermula? ia bermula selepas i mengalami masalah kulit yg serius, jerawat & parut jadi hitam & berlubang hingga jelas kelihatan walaupun dipandang dari jauh. trust me, it was one of my biggest low moment in life. depressed. i rasa macam tiada jalan penyelesaian lagi. sila lihat gambar di bawah ini.. gambar ini diambil setelah 2 minggu i guna formula kecantikan organik homemade actually, masa ni kulit i sudah pulih hampir 50% dari keadaan asal..

i minta maaf i tak ambil gambar sebelum mulakan rawatan tu sebab i malu nak bergambar, malu giler.. semasa dlm proses rawatan melalui formula Vitamin C20 Beauty Serum i tak sangka my skin memulih sebegitu cepat! sesungguhnya, i tak expect apa-apa.. sebab i dah kecewa tahap terduduk.. i asked myself, is this recipe going to make any better? maka, i tak de bukti bahawa keadaan asal kulit i lebih teruk dari yg u all tengok dlm gambar ni.. i'm sorry..


sebelum rawatan dengan Vitamin C20 Beauty Serum jerawat atas dahi tu berderet-deret, lebih banyak & bertindih-tindih atas pipi & hidung (maksud i, ada jerawat atas parut!) plus kulit sunburned giler (jogging sangat la konon..) ajaibnya kesan sunburned tu hilang dlm masa 2 minggu saje.. kulit i juga ada masalah pori-pori terbuka, besar-besar boleh tahan, i tell u.. blackheads & whiteheads paling banyak atas hidung & bawah bibir.. kalau u tengok i secara zahir di alam nyata ketika itu, u'll get my whole story..

cerita seterusnya.. maka i ambil inisiatif utk berkongsi manfaat & kebaikan resepi ini kepada orang lain yg mungkin sedang mencari-cari jalan utk memulihkan masalah yg sama dengan i.. i mula promosi pada rakan-rakan facebook yg ketika itu dlm linkungan 300 orang.. pada awalnya, hanya 5% saje yg ambil tahu & risik-risik utk mencuba.. alhamdulillah.. yg lain-lain tu mungkin ada rasa takut risau cemas.. "homemade? boleh caye ke?.. no KKM?" kan.. i agak macam tu la atau memang dorang tak ambil tahu pun.. berapa kerat sangat yg baca my status, kan.. wallahu'alam.. (heih! macam kecik hati pulak..) ^_^ anyway, sekarang ni, tak semua produk yg ada kelulusan KKM itu 100% terjamin selamat sepenuhnya, setuju? tak setuju tak pe.. bermakna u all masih perlu berhati-hati sebelum membeli, ok?

pada mulanya i rasakan bisnes ni sekadar isi masa lapang saje, dapat rm500 sebulan cukup lah, dah lepas belanja dapur, dah boleh melilau kat pasar tani atau pasar malam & berbangga beli handbag made in china yg mahal sangat la konon.. aiseh! terlebih cerita.. sorry, uncontrollable..

sebenarnya, disebabkan namanya homemade, i never thought i could make thousands of ringgits in a short while.. even though, pd awalnya modal burned macam tu aje, tiada hasil.. now, i realize i can go further! from a few ringgits to hundreds, to thousands.. who knows i could hit hundred thousands & millions of ringgits afterwards, am i right? i doakan u all dilimpahi rezeki yg tak putus-putus hendaknya supaya u all tak perlu berkira-kira utk mendapatkan produk kecantikan homemade yg original ini.. semoga bertambah ramai & semakin ramai orang mengenali menyukai memiliki produk kecantikan organik homemade EmbrazeMe ini.. aamiin ya rabbal 'alamin..

Thank you for reading.. Be the first to LIKE & SHARE ! Vamos

Post Top Ad

Instagram Majestic Persona

My Instagram