Resepi Kopi Kecantikan Mineral Garam Buluh Buang Toksik Kurus Tambah Tenaga Kekal Sihat Cergas Seri Wajah Awet Muda


sungguh sudah sekian lama i tak ber-blogging kan? i tau u all rindu kat i kan? hehe.. rindu la tew.. malu nak ngaku tew ^_^ ok, insyallah, mulai hari ini i akan usaha sehabis maksima untuk sentiasa memberikan input terbaru dlm blog ni.. i rasa i nak mula story pasal banyak benda lah.. mungkin nak sentuh sikit-sikit pasal motivasi, kisah kehidupan i ke, boleh? nak cerita juga tentang lain-lain ilmu & pengalaman, pasal apa-apa saje yg boleh menyuntik semangat setiakawan we all together.. tak faham tak pe..

ok lah.. tak mau melalut tah hape2, nanti u all stress ^_^ tanpa melengahkan masa, i nak bagi resepi sihat ceria cantik muda, u all boleh buat sendiri, kos pun tak semahal mana..

hye sayang-sayang semua.. beautiful is you..

Resepi Kopi Kecantikan Mineral Garam Buluh
  • buat secawan kopi panas (the best is kopi susu kambing!)
  • masukkan 1/8 atau 1/4 sudu kecil garam buluh
  • kacau hingga larut
  • akhir sekali tabur sedikit serbuk kulit kayu manis (bagus utk turunkan paras gula dlm darah ye..)
  • minum panas-panas ye sayang..

there you are, mineral beauty coffee is ready.. serve happily & sip it slowly..

kat mana nak cari garam buluh tu? u all cari kat mana-mana kedai organik.. kalau kat KL atau selangor memang berlambak sangat kedai organik tu tapi don't expect tokey nya orang Melayu kita ye.. majoriti yg conquer pembekalan produk-produk organik ialah bangsa itu, cha ya nun alif.. cari yg ada tanda halal, ok darling? by the way, beli yg 3-times baked bermakna 9hours-roasted (this is the highest quality!)

selama mencuba..

Thank you for reading.. Be the first to like ! Vamos

0 comments:

Post a Comment

What Say You?

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts