Post Top Ad

Resepi Kopi Kecantikan Mineral Garam Buluh Buang Toksik Kurus Tambah Tenaga Kekal Sihat Cergas Seri Wajah Awet Muda


sungguh sudah sekian lama i tak ber-blogging kan? i tau u all rindu kat i kan? hehe.. rindu la tew.. malu nak ngaku tew ^_^ ok, insyallah, mulai hari ini i akan usaha sehabis maksima untuk sentiasa memberikan input terbaru dlm blog ni.. i rasa i nak mula story pasal banyak benda lah.. mungkin nak sentuh sikit-sikit pasal motivasi, kisah kehidupan i ke, boleh? nak cerita juga tentang lain-lain ilmu & pengalaman, pasal apa-apa saje yg boleh menyuntik semangat setiakawan we all together.. tak faham tak pe..

ok lah.. tak mau melalut tah hape2, nanti u all stress ^_^ tanpa melengahkan masa, i nak bagi resepi sihat ceria cantik muda, u all boleh buat sendiri, kos pun tak semahal mana..

hye sayang-sayang semua.. beautiful is you..

Resepi Kopi Kecantikan Mineral Garam Buluh
  • buat secawan kopi panas (the best is kopi susu kambing!)
  • masukkan 1/8 atau 1/4 sudu kecil garam buluh
  • kacau hingga larut
  • akhir sekali tabur sedikit serbuk kulit kayu manis (bagus utk turunkan paras gula dlm darah ye..)
  • minum panas-panas ye sayang..

there you are, mineral beauty coffee is ready.. serve happily & sip it slowly..

kat mana nak cari garam buluh tu? u all cari kat mana-mana kedai organik.. kalau kat KL atau selangor memang berlambak sangat kedai organik tu tapi don't expect tokey nya orang Melayu kita ye.. majoriti yg conquer pembekalan produk-produk organik ialah bangsa itu, cha ya nun alif.. cari yg ada tanda halal, ok darling? by the way, beli yg 3-times baked bermakna 9hours-roasted (this is the highest quality!)

selama mencuba..

Thank you for reading.. Be the first to like ! Vamos

Post Top Ad

Instagram Majestic Persona

My Instagram