Follow My Instagram

Produk Kecantikan Organik Homemade EmbrazeMe 100% Bebas Kimia Tanpa Pengawet Pewarna Sintetik Resepi Unik Semulajadi Selamat


i tak kan berpatah balik.. sekali i melangkah, penamatnya ialah di puncak sesuatu yg baik, yg memberi kesan pemulihan positif & mampu menyelesaikan masalah ramai orang harus disebarluaskan secepat mungkin kerana i mahu semua orang lain berbahagia & merasa sempurna secepat mungkin.. apakah dengan keadaan kulit yg berjerawat, parut kehitaman berlubang & penuh cela itu tidak mengganggu-gugat tahap keyakinan u untuk berdepan dengan orang ramai barang sedikit pun? jika tidak, EmbrazeMe bukan utk u..

hye sayang-sayang semua.. beautiful is you..

EmbrazeMe ditujukan khas untuk orang-orang yg masih mencari jalan penyelesaian secara organik terhadap masalah kulit yg mereka hadapi setelah pelbagai jenis produk yg dikatakan 'semualajadi & organik' di pasaran tidak menunjukkan sebarang perubahan atau penyembuhan.. jika u termasuk dalam golongan orang-orang yg nak cepat cantik, hari ni pakai, esok putih, u patut abaikan EmbrazeMe.. we develop the formula to repair not to give u express white face, ok darling?

jangan terpengaruh dgn banyaknya senarai bahan2 yg terkandung dalam sesuatu produk kecantikan yg mendakwa ianya berkonsep semulajadi.. semakin banyak bahan bukan bermakna semakin bagus..

cuba perhatikan ingredients pada label produk yg u all guna.. sesuatu yg telus, semulajadi & organik, sepatutnya lebih mudah dikenali, lebih mudah disebut, lebih mudah difahami.. sepatutnya begitu lah.. gunalah sesuatu itu kerana u tau apa isinya, bukan semata-mata atas nama 'branded' & di'duta'kan oleh selebriti popular..

i tak maksudkan semua produk ye.. anyway, berapa banyak produk kecantikan di pasaran yg awalnya diberi kelulusan kemudian ditarik balik? jika betul2 telus, seharusnya telus dari mula.. i kata sebab i dah kena..

dalam entry akan datang, i akan ceritakan kenapa produk kecantikan EmbrazeMe patut menjadi pilihan orang-orang yg cintakan resepi & formula kecantikan semulajadi..

Thank you for reading.. Be the first to LIKE & SHARE ! Vamos

0 comments:

Post a Comment

What Say You?

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts