sabun dogaci pakdefne apricot clay laurel olive soap rawatan kecantikan kulit muka badan rambut

Assalamualaikum.. hello pretty girls.. all you need is love, hugs & kisses.

Saya nak umumkan akan kemasukan produk sabun kecantikan organik yg diimpot dari Turkey, kualiti antarabangsa, di bawah jenama Dogaci & Pakdefne. Diakui oleh sebahagian besar pengguna-pengguna wanita & lelaki Eropah, pengusaha klinik kecantikan & pusat spa terkemuka.

 

Sabun-sabun organik ini tidak mengandungi bahan kimia, diproses secara cold-pressed, menggunakan bahan-bahan semulajadi & minyak-minyak asas yg terbukti memberi kecantikan pada kulit seperti minyak zaitun, minyak laurel (daun salam) & minyak kernel aprikot.

Pakar kecantikan antarabangsa ini tidak teragak-agak mengesyorkan sabun-sabun organik ini digunakan tanpa was-was untuk merawat semua jenis masalah kulit & disyorkan untuk kegunaan kulit bayi yg sensitif?!

& lagi.. mereka juga mencadangkan sabun-sabun organik ini dijadikan sebagai syampu untuk merawat & mencegah keguguran rambut kerana fungsi minyak-minyak asas tersebut mampu menguatkan akar rambut, memberi lembapan & melebatkan rambut serta menghilangkan masalah kelemumur!

Satu ketika dulu I pernah jual sabun Al-Mishkat & Al-Wazeer dari Syria, ramai yg menggemarinya. Setelah kehabisan stok, kelihatan para pengguna masih setia menunggu sabun-sabun tersebut walaupun I bawa masuk sabun-sabun baru.

 

Maka, Sabtu ini, I akan bawakan pengganti terbaik kepada sabun Al-Mishkat & Al-Wazeer.. percayalah.. yg terbaik punya.. anda pasti suka.. insyallah..

Nantikan kedatangannya pd hari sabtu ini (19-march-2011). Insyallah..

Sekian.. Wassalam.. Terimakasih..

Thank you for reading.. Like !

0 comments:

Post a Comment

What Say You?

 

Ancient Minerals Anti-Stress Toner

Aura Beauty Booster
Ancient Minerals

Sulfur Perfecting Essence


Day Moisturizer
MSM Sulfur

Miracle beauty Fluid


Sleeping Beauty Aromatherapy
Total Cell Renewal

Sunblock Blemish Mousse


Daily Skin Protector
SPF35 Sunblock

Lip Cheek Balm

Holistic Skin Healer
Glossy Effect
LIP CHEEK BALM

Popular Posts