Post Top Ad

sabun dogaci pakdefne apricot clay laurel olive soap rawatan kecantikan kulit muka badan rambut

Assalamualaikum.. hello pretty girls.. all you need is love, hugs & kisses.

Saya nak umumkan akan kemasukan produk sabun kecantikan organik yg diimpot dari Turkey, kualiti antarabangsa, di bawah jenama Dogaci & Pakdefne. Diakui oleh sebahagian besar pengguna-pengguna wanita & lelaki Eropah, pengusaha klinik kecantikan & pusat spa terkemuka.

 

Sabun-sabun organik ini tidak mengandungi bahan kimia, diproses secara cold-pressed, menggunakan bahan-bahan semulajadi & minyak-minyak asas yg terbukti memberi kecantikan pada kulit seperti minyak zaitun, minyak laurel (daun salam) & minyak kernel aprikot.

Pakar kecantikan antarabangsa ini tidak teragak-agak mengesyorkan sabun-sabun organik ini digunakan tanpa was-was untuk merawat semua jenis masalah kulit & disyorkan untuk kegunaan kulit bayi yg sensitif?!

& lagi.. mereka juga mencadangkan sabun-sabun organik ini dijadikan sebagai syampu untuk merawat & mencegah keguguran rambut kerana fungsi minyak-minyak asas tersebut mampu menguatkan akar rambut, memberi lembapan & melebatkan rambut serta menghilangkan masalah kelemumur!

Satu ketika dulu I pernah jual sabun Al-Mishkat & Al-Wazeer dari Syria, ramai yg menggemarinya. Setelah kehabisan stok, kelihatan para pengguna masih setia menunggu sabun-sabun tersebut walaupun I bawa masuk sabun-sabun baru.

 

Maka, Sabtu ini, I akan bawakan pengganti terbaik kepada sabun Al-Mishkat & Al-Wazeer.. percayalah.. yg terbaik punya.. anda pasti suka.. insyallah..

Nantikan kedatangannya pd hari sabtu ini (19-march-2011). Insyallah..

Sekian.. Wassalam.. Terimakasih..

Thank you for reading.. Like !

Post Top Ad

Instagram Majestic Persona

My Instagram